POPIS : Interiér univerzitní kavárny v sousedství Karlovy Univerzity v centru Prahy. Prostor původně sloužil jako výdejna obědů s krátkou provozní dobou. Kavárnu jsme rozšířili o původně provozní místnosti, které byly zredukovány na minimum a propojili jsme vstupní část se zahrádkou ve stínu Karolina, která do té doby nebyla užita.

KLIENT : Univerzita Karlova v Praze

ARCHITEKT : Ing. arch. Tomáš Veselý, Ing. arch. Břetislav Heczko / BREAKPOINT s r.o.

GASTRO : P.V. SERVICE, spol s.r.o.

WEB : http://www.cuni.cz/UK-6886.html

WEB CONTENT : http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/805746

SOUŘADNICE : 50.0864606N, 14.4230778E

 

 

Stav před rekonstrukcí:

Pouze levá část byla využívaná jako jídelna, pravá část byla součástí kuchyně a výdejny jídla. Dvorek bez využití.

150521_BPT_u_rotlevu_06+

Stavební úpravy po rekonstrukci:

Jídelní část jsme rozšířili na celou šířku jižní strany přízemí domu. Vybudovali jsme sociální zázemí pro hosty a zredukovali zázemí pro personál. Z kuchyně, která už nesloužila vaření nějakou dobu, jsme vytvořili výdejnu jídel.

150521_BPT_u_rotlevu_06

150521_BPT_u_rotlevu_01 150521_BPT_u_rotlevu_02 150521_BPT_u_rotlevu_03 150521_BPT_u_rotlevu_04 150521_BPT_u_rotlevu_05